Catering-palvelut

CATERING MENU

AAMIAINEN ( 12€-18 / hlö )*

Hedelmiä, jogurttia, tuoremehua
lisäksi valitse näistä  kaksi:
a) puuro & mustikkasoppa
b) lihapullia
c) pekonimunakasta
d) muroja/mysliä & marjasekoitusta

ja valitse näistä  kaksi:
a) croisantit
b) karjalanpiirakat
c) ruisleipä
d) toastit
( leivät sisältää: levite, juusto, makkara, tomaatti, kurkku )

Aamiaisiin myös tilauksesta kahvi/tee

LOUNAS / PÄIVÄLLISMENUT:

KATEGORIA 1
Keittolounas menut  ( 8-16€ / hlö )*

  • kermainen lohikeitto
  • savuporokeitto
  • kanttarelli-koskenlaskijakeitto
  • borskeitto ( naudan ylikypsällä paistilihalla )
  • palviliha hernekeitto
  • juuressosekeitto
  • pinaattikeitto
  • jauhelihakeitto
  • juustokeitto

Keittolounas sisältää lähileipomon tai itse tehdyn leivän + levitteen


KATEGORIA 2
Ruokaisat salaatit: ( 12- 18€ / hlö, salaatit voi myös yhdistää esim päivällistilaukseen alkuruoaksi )*

  • Savulohisalaatti ( talon vihersalaattia, savulohta, kananmunaa, ruis sipsejä, punasipulia, tilli tsatsikia )
  • Kanasalaatti ( talon vihersalaattia, pariloitua kanaa, vaaleaa leipää, kananmunaa, vesimelonia , valkosipulimajoneesia )
  • Palvipossusalaatti ( talon vihersalaattia, palvipossua, marinoitua perunaa, punasipulia, rapeaa pekonia, papuja, chilimajoneesia )
  • Chilimakkarasalaatti ( talon vihersalaattia, pastaa, provencen chilimakkaraa, paahdettua paprikaa, majoneesia )
  • Kolmen juuston salaatti ( talon vihersalaattia, vuohenjuustoa, mozzarellaa, fetaa, kananmunaa, vesimelonia, sitrusvinegretteä , frittijuureksia )

KATEGORIA 3
Buffet-menu ( 14€-18/hlö )*

  • palvikaslerkiusaus
  • kermainen savuporokiusaus
  • lasagne
  • lihapullat & perunamuusi
  • jauhelihakastike & spagetti
  • paistettua kanaa & riisiä
  • makaronilaatikko
  • kermainen kanapasta
  • uunimakkara & perunamuusi
  • tortillat ( liha tai kana täyte )
  • paistetut muikut & perunamuusi
  • riistakäristys & perunamuusi

Lounaat sisältävät salaatin, leivän ja levitteen.


KATEGORIA 4
Vapaavalintainen menu ( 22-49€ / hlö )*

* valitse mieluinen alku,-pää –ja jälkiruoka.


ALKURUOAT

  • juustoinen vihersalaatti, maalaisleipää & levite
  • kermainen kasvissosekeitto, perunarieskaa & levite
  • savulohisalaatti, ruisleipää & levite
  • juustolautanen ( kolmea eri juustoa, viinirypäleitä, vesimelonia, vaaleaa leipää, viikunahilloa )
  • savuporokeitto, vaaleaa rustiikkileipää & levite

PÄÄRUOAT

  • Pariloitua lohta, kasvispaistosta, uuniperunaa,  kermaista valkoviinikastiketta
  • Ylikypsää porsaankylkeä, kermaperunoita, paistettuja kasviksia, savu BBQ-majoneesia
  • Inkivääriliemessä yön yli haudutettua naudanrintaa, punaviinikastiketta, koskenlaskijalla gratinoitua kukkakaalia & karamellisoitua pekonia
  • Maustevoilla täytettyä Kievin kanaa, spelttirisottoa, yrttiporkkanaa, piparjuurimajoneesia
  • Ruismurulla leivitettyä kuhaa, perunapyrettä, yrttiporkkanaa, kanttarellikastiketta
  • Ylikypsää härän entrecoota, lämmintä perunasalaattia, kermaista rosepippurikastiketta
  • Porsaan sisäfilenoisetit, chili-kermakastiketta, rapeita lankkuperunoita
  • Perinteinen poronkäristys, perunapyrettä, puolukkahilloketta, suolakurkkua
JÄLKIRUOAT
  • mustikkapiirakka & vaniljakastike
  • lettuja & mansikkahillo/kermavaahto
  • mansikka-valkosuklaapannacotta
  • suklaakakkua & vaniljajäädyke
  • mango-juustokakku
  • omena tarte tatin & vaniljakastike

*Hinnoitteluun vaikuttaa henkilömäärä, ajankohta ja kokonaisuus.


ILLALLISMENUT

Hinnat +50€/hlö

ILLALLISMENUT SUUNNITELLAAN AINA TARPEIDEN MUKAAN. TÄSSÄ MUUTAMIA ESIMERKKEJÄ VIIMEAIKAISISTA MENUISTA:

1.
ALKUUN:
"TAPASPÖYTÄ"
savustettua lohta, ruisnappeja mätimoussea, leipäjuustoa & lakkahilloa, friteerattuja juureksia, pikkelöityä kurkkua, karpalokuhaa,

PÄÄRUOKANA:
Ylikypsää poronpotkaa, smetanaperunoita, karamellisoitua sipulia, karpalohilloketta

JÄLKIRUOKANA:
Vadelmavispipuuroa, Tummaa suklaahyydykettä, puolukka-valkosuklaatankoa

2.
ALKUUN:
"MINI HIRVIBURGERIT"
Minibriossin välissä: ylikypsää hirvenpaistia, marinoitua punasipulia, puolukkamajoneesia sekä friteerattuja juuressipsejä, karamellipekonia & omenahilloketta

PÄÄRUOKANA:
Revittyä härän entrecoota, peruna-bataattipyrettä, kermaista sinappikastiketta

JÄLKIRUOKANA:
Päärynä tarte tatin, baileyspannacotta, kaura scrubblea
  

3.
ALKUUN:
"KOLME KALAA"
Savustettua lohipastramia & matalalämpö keltuaista
Punajuuri graavattua kuhaa & fritti kapriksia
Sokeri suolattua siikaa  & tillilunta 

PÄÄRUOKANA:
Ylikypsää porsaaan niskapalaa, Speltti-parmesan risottoa, cola-bbqmajoneesia
  
JÄLKIRUOKANA:
Köyhiä ritareita, mustikkahilloa, kerma-valkosuklaanamelaka
  

4.
ALKUUN
"PERINTEISET BLINIT"
 Mätiä, punasipulia, smetanaa, poro-tuorejuustoa, myrttisen suolakurkkua, hunajaa

PÄÄRUOKANA:
"PERINTEINEN PIPPURIPIHVI"
 Pekoniin kääritty härän sisäfileepihvi, kermaperunaa, pippurikastiketta, paahdettua ruusukaalia

JÄLKIRUOKANA:
Kinuskitäytteinen uuniomena & vaniljakastike

 


Tilaukset/tiedustelut: myynti (at) kainuunruokapalvelut.fi tai 040 540 4900